Verhuur E-Bikes

Wij zijn vanaf nu uw ideale partner voor de verhuur van kwaliteitsvolle elektrische fietsen (enkel e-bikes). Onze fietsen, van Belgische topkwaliteit, zijn perfect onderhouden en zijn voorzien van een Bosch middenmotor in combinatie met een 500 Wh accu. Deze fietsen zijn gloednieuw en zullen steeds in een perfect, onderhouden staat verkeren.

De tarieven zijn als volgt:

1 dag : 30 euro/fiets
2 dagen : 55 euro/fiets
3 dagen : 80 euro/fiets
4 dagen : 100 euro/fiets
1 week : 140 euro/fiets

De fietsen worden steeds volledig opgeladen afgeleverd en worden voorzien van een fietstas met extra kabelslot, pompje, reserve-binnenband en bandentrekkers. Indien verhuur voor meerdere dagen, wordt de oplader ook meegeleverd.

Bij afhaling van de fiets wordt een verhuurcontract opgemaakt en kopie van ID-kaart genomen. Wij vragen ook een waarborg van 100.00 € CASH geld per fiets: deze waarborg ontvangt u in cash geld terug ná inlevering en controle van de fiets.

Fietsen kunnen tijdens onze openingsdagen (dinsdag tem zaterdag) gehuurd worden. Startuur is 09.00 u en fietsen dienen terug binnen te zijn om 17.30 u. Indien de fietsen niet op het afgesproken uur terug worden afgeleverd, behouden wij het recht om de waarborg in te houden.

Verhuur E-Bikes