Service

Onze uitstekende service is alom bekend in de ruime omgeving: door een jarenlange ervaring en eigen hersteldienst bieden wij u de beste service na verkoop.

Alle herstellingen gebeuren in ons uitgebreid atelier met drie experts op het gebied van montage en herstellingen van fietsen. Komt u voor een controle of een herstelling, wij helpen u professioneel en snel verder.

Hebt u pech met uw fiets en wij kunnen u niet onmiddellijk helpen? Geen nood ... wij geven u een vervangfiets mee zodat u zich verder kunt behelpen tot deze terug klaar is.

U hebt geen vervoer? Geen probleem ... de "Covemaecker-mobiel" komt uw fiets bij u thuis afhalen.

Hoewel wij kunnen rekenen op deze jarenlange ervaring en productenkennis, volgen wij nog ieder jaar cursussen en workshops van verschillende merken en producten om u, als klant, in de toekomst nog beter van dienst te kunnen zijn.

Shimano Service Center

Shimano Service Center !!

Toer je regelmatig rond op de trekkingfiets voor verkenning van de mooiste streken? Gebruik je de e-bike vrijwel dagelijks voor het woon-werkverkeer? Of zit je wekelijks vele uren in de beugels van de racefiets? Dan is het belangrijk om aandacht te besteden aan het onderhoud van je fiets. Alleen zo haal je steeds het maximale uit je ritten. Als Shimano Service Center is Fietsen Covemaecker bekend met alle fietstechnologieën, ook de allernieuwste. Onze mensen helpen je graag verder en geven je fiets de professionele aandacht die je zoekt.

Fietsservice van wereldklasse

Er is geen technologie waarvan onze medewerkers nog nooit hebben gehoord. Hoe we dat zo zeker durven te stellen? De monteurs uit de werkplaats en medewerkers in de winkel volgen regelmatig trainingen en cursussen, zowel online als op locatie. Deze voortdurende opleiding is een voorwaarde om Shimano Service Center te mogen zijn. Daaraan voldoen we graag. Want alleen met gekwalificeerd personeel kunnen we jou de uitstekende service bieden die je mag verwachten van een gecertificeerd Shimano Service Center. Om de kwaliteit te borgen, voert Shimano regelmatig controles uit.

Betrouwbare kwaliteit

Je bent ervan verzekerd dat je fiets piekfijn in orde is na een servicebeurt bij Fietsen Covemaecker. Niet alleen vanwege de kennis van de meest innovatieve technieken, maar ook omdat we werken met originele onderdelen van Shimano die we ruim op voorraad hebben. Dat zorgt voor een soepele, betrouwbare werking van de fiets. Mocht er vóór, tijdens of na een fietsrit onverhoopt een probleem zijn, dan lossen we dat snel en adequaat op in onze professionele werkplaats. Die is voorzien van de meest moderne gereedschappen. Doe een beroep op ons vakmanschap en geniet maximaal van je fiets.

Campy Code Dealer !!

Professionalisme, betrouwbaarheid, bekwaamheid en advies. Dit is wat u vindt bij een erkende Campy Code Dealer. Wij zijn trots bij dit selecte gezelschap van 16 winkels (van de +/- 4.000 fietsenzaken in de Benelux) te mogen horen !!

Shimano Service Center
Covemaecker-mobiel
Campy Code Dealer
Bosch E-Bike Expert
Service-punt Carbonherstellingen
Flyer Fit Service Center
Enviolo Service Center
Shimano Steps Premium Service
Stromer Service Center