Service

Onze uitstekende service is alom bekend in de ruime omgeving: door een jarenlange ervaring en eigen hersteldienst bieden wij u de beste service na verkoop.

Alle herstellingen gebeuren in ons uitgebreid atelier met drie experts op het gebied van montage en herstellingen van fietsen. Komt u voor een controle of een herstelling, wij helpen u professioneel en snel verder.

Hebt u pech met uw fiets en wij kunnen u niet onmiddellijk helpen? Geen nood ... wij geven u een vervangfiets mee zodat u zich verder kunt behelpen tot deze terug klaar is.

U hebt geen vervoer? Geen probleem ... de "Covemaecker-mobiel" komt uw fiets bij u thuis afhalen.

Hoewel wij kunnen rekenen op deze jarenlange ervaring en productenkennis, volgen wij nog ieder jaar cursussen en workshops van verschillende merken en producten om u, als klant, in de toekomst nog beter van dienst te kunnen zijn.

Campy Code Dealer !!

Professionalisme, betrouwbaarheid, bekwaamheid en advies. Dit is wat u vindt bij een erkende Campy Code Dealer. Wij zijn trots bij dit selecte gezelschap van 16 winkels (van de +/- 4.000 fietsenzaken in de Benelux) te mogen horen !!

Shimano Service Center !!

1 van de 125 Shimano Service Centers (van de +/- 4.000 fietsenzaken in de Benelux)!!
Wij doen meer dan alleen fietsen repareren, wij geven er ├ęcht om. We doen er alles aan om ervoor te zorgen dat je snel weer kunt fietsen. Onze Shimano-getrainde fietsenmakers maken gebruik van de laatste Shimano-technologie en originele onderdelen, zowel voor het oplossen van problemen als voor regulier onderhoud. !!

De Benelux heeft +/- 4.000 fietsenwinkels met 125 Shimano Service Centers en 16 Campagnolo C.O.DE Stores. Slechts 6 winkels, waarvan wij, hebben BEIDE ultieme kwaliteitslabels !

Shimano Service Center
Covemaecker-mobiel
Campy Code Dealer
Bosch E-Bike Expert
Service-punt Carbonherstellingen
Flyer Fit Service Center
Enviolo Service Center
Shimano Steps Premium Service
Stromer Service Center