Bedrijfsfietsen: hebt u daar al aan gedacht?

Hier even enkele voordelen op een rijtje:

  • Kosten woon-werkverkeer met fiets (fietsen, fietsstallingen, douches,..) zijn 120% fiscaal aftrekbaar
  • Mogelijkheid om een fietsvergoeding te geven aan het personeel tot 0,23 euro/km (volledig onbelast voor de werknemer, maar 100% aftrekbaar voor werkgever)
  • Geen voordelen alle aard voor de werknemer op voorwaarde dat de fiets gebruikt wordt voor het woon-werk verkeer (hoeft zeker niet iedere dag te zijn)
  • Is combineerbaar met een bedrijfswagen
  • Er dient hierop geen RSZ betaald te worden, dus bedrijfsfiets in ruil voor brutoloon, kan een loonkostbesparing opleveren.

Bovendien is bewezen dat voldoende dagelijkse beweging een hogere aanwezigheidsgraad op het werk creëert en brengt fietsen een positievere output teweeg.

Bedrijfsfietsen kunnen zowel via aankoop als onder leasing-contract geregeld worden.

Wij werken samen met volgende leasing-partners:

B2Bik Fietsen voor bedrijven
KBC Fietslease
Cyclis
o2o
ctec
Lease a Bike

U verkiest een pakket op maat met al dan niet onderhoudsplan, pechverhelping, diefstalverzekering, accessoires, kleuren, logo's, ... : bij ons is heel veel mogelijk en bespreekbaar.

U kunt elk type fiets kiezen (speed-pedelec, gewone e-bike, stadsfiets, racefiets, MTB, ...), maar het is uitermate belangrijk dat u kiest voor een betrouwbare en veilige fiets. We hebben voor elke gebruiker en elk type verplaatsing het juiste type fiets.

Bent u lid van een grote organisatie of vereniging of u bent werkzaam in een groot bedrijf waar een groepsaankoop interessant zou kunnen zijn om (bijna) iedereen op de fiets te krijgen?

Ook hiervoor kunnen wij uw aanspreekpunt zijn.

Wij helpen u graag professioneel verder zodat u zéker de juiste fiets kunt kiezen en we u verder kunnen begeleiden in het aankoop- of leaseproces.

Contacteer ons vrijblijvend voor meer info of komt u eens een kijkje nemen in onze winkel?