Fietsen Covemaecker

Uw fietsenspeciaalzaak

Sinds 2004 waait er met de instap van Ines Covemaecker en Bruno Berthels, ondertussen de 4de generatie, een frisse wind door de zaak. Zij zorgden er onder andere voor dat u vanaf 2006 in een volledig nieuw complex uw favoriete fiets kiest. Stadsfietsen, cyclocrossmodellen, mountainbikes,... maar ook elektrische fietsen, speed-pedelecs en racefietsen. Covemaecker & Co biedt u 500 m² met de meest uiteenlopende modellen, kleuren en maten.

Fietsen

Ons fietsassortiment bestaat uit racefietsen, mountainbikes, stadsfietsen, elektrische fietsen en speed-pedelecs. We pakken graag uit met alle top- merken: Bianchi, Wilier, Pinarello, Colnago, De Rosa, Flyer, Batavus, Stromer, Dutch ID en Norta. Onze specialiteiten zijn Italiaanse racefietsen en afmontage à la carte.

lees meer

Service

Onze uitstekende service is alom bekend in de ruime omgeving: door een jarenlange ervaring en eigen hersteldienst bieden wij u de beste service na verkoop. Alle herstellingen gebeuren in ons uitgebreid atelier met drie experts op het gebied van montage en herstellingen van fietsen. Komt u voor een controle of een herstelling, wij helpen u professioneel en snel verder.

lees meer

Wat zeggen onze klanten

testimonials

Ik kom van ver en werk daarom altijd op afspraak. Deze wordt steeds nageleefd door Bruno en Ines. Ik mag daardoor steeds rekenen op vlotte en goeie service. Laat u daarom niet afschrikken door afstand om goed bediend te worden!

Guido V.

Top service !

Dick G.

top service!!!

Wannes D.

Service zoals in de hoofdstad niet meer bestaat! Winkel vol met Italian beauties.

John L.

Top service. Volgende fiets komt zeker terug van bij jullie !

Simon K.

Bedankt voor de goeie ontvangst, zeer uitgebreide uitleg en goeie service. Topklasse.

Sandra W.