Fietsen Covemaecker

Uw fietsenspeciaalzaak

Sinds 2004 waait er met de instap van Ines Covemaecker en Bruno Berthels, ondertussen de 4de generatie, een frisse wind door de zaak. Zij zorgden er onder andere voor dat u vanaf 2006 in een volledig nieuw complex uw favoriete fiets kiest. Stadsfietsen, gravel-bikes, mountainbikes,... maar ook elektrische fietsen, speed-pedelecs en racefietsen. Covemaecker & Co biedt u 500 m² met de meest uiteenlopende modellen, kleuren en maten.

Fietsen

Ons fietsassortiment bestaat uit racefietsen, mountainbikes, gravel-bikes, stadsfietsen, elektrische fietsen en speed-pedelecs. We pakken graag uit met alle top- merken: Bianchi, Wilier, Colnago, De Rosa, Flyer, Batavus, Stromer, Dutch ID en Norta. Onze specialiteiten zijn Italiaanse racefietsen en afmontage à la carte.

lees meer

Service

Onze uitstekende service is alom bekend in de ruime omgeving: door een jarenlange ervaring en eigen hersteldienst bieden wij u de beste service na verkoop. Alle herstellingen gebeuren in ons uitgebreid atelier met drie experts op het gebied van montage en herstellingen van fietsen. Komt u voor een controle of een herstelling, wij helpen u professioneel en snel verder.

lees meer

Wat zeggen onze klanten

testimonials

Service zoals in de hoofdstad niet meer bestaat! Winkel vol met Italian beauties.

John L.

Goeie service en deftig materiaal : dat is een vijf sterrenzaak !

Bart V.

Een uitstekende service, deskundige uitleg, zeer klantvriendelijk, heel mooi ingerichte winkel.

Sophie B.

Top service. Volgende fiets komt zeker terug van bij jullie !

Simon K.

Super vriendelijk en hoge graad van technische knowhow!

Bart C.

Top service !

Dick G.